Kiertue syksyllä 2024

Loka-marraskuussa 2024 lähdemme siis kiertueelle bändini kanssa.

Tein edelliset keikkani 2011, kun kiersimme maata Edu Kettusen kanssa. Sitä ennen kymmeneen vuoteen ja sen jälkeen vielä vähän pidempään, en ole esiintynyt yleisölle oikeastaan ollenkaan.

Niinpä jo keväällä 2023, kun tiesin työurani Kaiku Entertainmentissa päättyvän marraskuussa, ajattelin, että mitä jos viimeisenä työpäivänäni esiintyisin työkavereilleni – ihan tosimielellä.

Sain ajatukselle kannatusta. Niinpä kesän lopulla aloin kasata bändiä. Kaikki joille soitin, halusivat lähteä mukaan. Olin todella innoissani!

Kiertueinfo

Ensin soitin basisti Eeva Koivusalolle ja kosketinsoittaja Maria Ilmoniemelle. Kitaristi Tuomo Dahlblom oli jo vuonna 2018 ilmoittanut messenger-viestissä haluavansa soittaa biisejäni.  Olin imarreltu mutta vähän ihmeissäni. Hänhän on jazz-kitaristi!

Noihin aikoihin minulla oli ajatus, että bändissä ei olisi rumpuja ollenkaan.

Muutamien treenien jälkeen kutsuimme kuitenkin mukaan vielä rumpali Markus Malinin. Pitäähän bändissä rummut olla.

Aloimme harjoitella ahkerasti pitkin syksyä.

Lopulta keikkapäivä koitti ja itseäni jännitti aika lailla. Mitä tästä tulee. Osaanko enää mitään. Muusikoista en ollut huolissani. Itseni puolesta sitäkin enemmän.

Pelko oli turhaa. Keikka meni hyvin. Tarjosimme juhlan kunniaksi koko yleisölle kuohuviinit.

Sitten todettiin, että tämä ei saa jäädä tähän.

Saimme mukaan ohjelmatoimisto Piikkikasvin ja hehän panivatkin toimeksi.

Nyt meillä on tiivis kiertue loka-marraskuun vaihteessa. Koko bändi on asiasta tohkeissaan ja alamme valmistautumisen ”treenileirillä” vielä ennen kesää.

Lisäilen tänne tunnelmia treenikämpältä myöhemmin.

Seuraava
Seuraava

Uusi Single: Lyhyt yö